WORKS

>> Back

川崎アゼリア休憩室
(神奈川)

大掛かりなリニューアル後、生まれ変わった川崎アゼリア
店舗には千数百人の店舗スタッフが働いている。スタッフの
休憩室やロッカールームは以前からアゼリアビルの地下2階
にあったが、リニューアルを機に新しいスタッフ休憩室を
増やすということになり既存の空きスペースを改修した。
床は10色のビニルタイルランダム貼り、壁は白を基調とし、
キッチンはグリーン、お知らせコーナーとの仕切り壁には
ブルー、正面にはピンクベージュとアクセント壁を入れた。
家具は白木を使い北欧調の明るく心地良い空間にした。
休憩室と併せて廊下も改修、長い廊下を退屈しないよう、
変化のあるデザインパターン貼り床とした。
バック廻りも心地良いデザイン空間に囲まれ、スタッフの
皆さんがリラックスすると同時に、働く意欲を燃やして頂く
ことを心から願っている。


Kawasaki Azerea break room
(Kanagawa)

Over a thousand employees work in the stores at the fully remodeled and updated Kawasaki Azeria mall.The building already had an employee brakroom and locker area on the second underground level,but as part of the remodel an enpty space was converted into a second breakroom .Plastik tiles in ten randomly arranged colors cover the floors,while several colorful accent walls contrast with the basic white used on the other walls:green in the kitchen,blue on the wall separating the area for displaying announcements,and pinkish beige on the back wall.The natural wood funiture makes the space bright and pleasant with a Northern European feel to it.The hallway was remodeled along with the breakroom,and to meke the lomg space less monotonous,we selected flooring with a varied pattern.It is our hope that by making the back areas of the mall into a comfortable and well-designed space,we will help employees relax and recharge their motivations.

>> Back


Copyright(C) 2010 H2O design associates. All rights reserved.