WORKS

>> Back

K邸
(東京)

立地はJR原宿駅から徒歩6分、喧騒に包まれた観光地原宿から一本横道に入ったマンションとオフィスが併存する閑静な一角。
既存の築25年RC造4階建の建物を修繕し、3階住居部分のフルリノベーションを行った。(原設計:レーモンド設計事務所)
建築は外部を中心に設備の更生も含めた大規模修繕を行い、住居は内断熱ながら開口部を補強して温熱環境に配慮した。
シンプルな間取り・素材使い・自然光を取り入れて静謐な生活空間を実現した。



K-House
(Tokyo)

The site is located in a quiet area, with only a six minute walk from JR Harajuku station.
The existing 25 year old reinforced concrete building with four floord was repaired. The living space on the third floor was fully renovated. The accommodations were designed with a consideration for the thermal environment; interior thermal insulation was used but openings were reinforced.
The tranquil living space was created with a simple floor plan and materials, and an employment of natural light.

>> Back


Copyright(C) 2010 H2O design associates. All rights reserved.