WORKS

>> Back

F-ハウス
(久我山, 東京)

京王井の頭線久我山駅の住宅街に立地。夫婦、子供2人の4人家族の住宅。奥に細長い敷地である為、道路側にエントランスとパーキングを設け、中庭をはさんで奥にLDKを配した。2階は個室(3室)・水回りとテラスとなっていて、光と風に溢れた、開放的で落ち着きのある空間となった。



F-House
(Kugayama, Tokyo)

Located in a residential area close to Kugayama station on the Keio Inokashira line. Residence for a family of 4: a husband, wife and their 2 children. Because of the narrow rear end of the site, the entrance and parking lot was built on the side facing the road, while the living, dining and kitchen area was laid out at the rear, enclosing an inner courtyard. The second floor consisted of 3 individual rooms, a wet area and terrace. Overall, the building is a relaxing, open space that enjoys plentiful sunlight and adequate ventilation.

>> Back


Copyright(C) 2010 H2O design associates. All rights reserved.